TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.oneparchet.ro, numit in continuare si OneParchet, este proprietatea  SC Allegoria Society SRL cu sediul social  în Str Aleea Padurii, nr 15, Saftica, Jud Ilfov, înregistrată la Oficiul Registrului şi Comerţului sub nr J23/1052/16.03.2017, Cod unic de înregistrare, CUI: 37219973, Cont curent ING Office Baneasa: IBAN: RO47INGB0000999906775709.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

SC Allegoria Society SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

 DREPTUL DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.oneparchet.ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea  SC Allegoria Society SRL sau a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

      Continutul site-ului OneParchet: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea SC Allegoria Society SRL  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Selva Decking Systems a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

ACCESUL LA SITE       

SC Allegoria Society SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.oneparchet.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  SC Allegoria Society SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legatura web – link – catre  www.oneparchet.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC Allegoria Society SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

SC Allegoria Society SRL poate oferi Utilizatorului/Clientului la solicitarea expresa a acestuia, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-uluiwww.oneparchet.ro.

Utilizarea pe www.oneparchet.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. www.oneparchet.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

COMENTARII, REVIEW-URI,  INTREBARI SI RASPUNSURI

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul  www.oneparchet.ro pot face comentarii si orice alte comunicari dupa cum urmeaza: sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Comunicarile vizitatorilor pot fi publicate pe site doar dupa o aprobare prealabila.

SC Allegoria Society SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice.

SC Allegoria Society SRL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.oneparchet.ro

DATE PERSONALE SI CONFIDENTIALITATE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Allegoria Society SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizate de utilizator.

Scopul colectarii datelor este facturarea produselor, transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare efectuarea de statistici interne.

Clientii SC Allegoria Society SRL beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la

laura@oneparchet.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alte state.

Orice  persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

OneParchet se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

SC Allegoria Society SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul.

LIMITAREA RESPONSABILITATII                                                 

SC Allegoria Society SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. Site-ul www.oneparchet.ro este gazduit de serverele unei firme terte.

SC Allegoria Society SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, lucrari de mentenanta, samd. SC Allegoria Society SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se poate ajunge prin legaturi de pe site-ul www.oneparchet.ro.  In aceasta situatie raspunderea revine doar  proprietarilor site-urilor respective. SC Allegoria Society SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea actiunilor si datelor sale. SC Allegoria Society SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele  www.oneparchet.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.  Nu suntem responsabili pentru nici o pierdere de tip hardware, software sau de fişiere cauzată de folosirea site-ului.

 

INFORMATII DESPRE PRODUSE                                   

Produsele comercializate pe www.oneparchet.ro sunt noi si provin de la diversi furnizori/producatori externi si interni.

Descrierile produselor (texte, imagini) prezentate pe site in scopul comercializarii sunt alcatuite in baza informatiilor de la furnizor/producator.Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul.

Din cauza specificatiior diverse ale  dispozitivelor de afişare (telefon mobil, tabletă,  laptop, desktop), aspectul produselor (culoare, textura) poate fi diferit faţă de aspectul real.

SC Allegoria Society SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.

Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

 

POLITICA PRIVIND PRETURILE

Toate preturile produselor comercializate pe www.oneparchet.ro sunt exprimate in lei si sunt finale.

Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor. Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte, in pagina produsului.

De asemenea, taxele de expediere/livrare sunt afisate pe site.

Preturile produselor nu includ costurile de livrare, exceptie facand cazurile in care acest lucru este specificat in site.

SC Allegoria Society SRL poate desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, in conditii  stabilite in intregime de catre SC Allegoria Society SRL.

SC Allegoria Society SRL face tot posibilul pentru ca preturile produselor si informatiile afisate sa fie corecte. Totusi pot aparea erori, legate de soft sau de introducerea gresita a unor informatii in baza de date. In acesta situatie SC Allegoria Society SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta si returnarea sumelor incasate cu titlu de plata.  

 

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele comercializate de SC Allegoria Society SRL beneficieaza de garantie conform legii.

Garanţia se acordă în conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 şi O.G. nr. 21/1992 şi valabile la data cumpărării.Garanţia tuturor produselor de pe site-ul www.oneparchet.ro este de 2 ani. Orice produs comandat este insotit de factura fiscala si certificatul de garantie.

Toate variantele de parchet comercializate de firma noastra beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

  • Produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.
  • In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Reparatia se va executa intr-un timp rezonabil de timp maxim 30 zile lucratoare.
  • In plus fata de garantia de conformitate, Selva Decking Systems srl ofera si garantie comerciala, care este conforma certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs, si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite/inlocuire de produs din partea vanzatorului/producatorului.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original , copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele  nu au de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

 

CONDITII DE PLATA

Pretul si modalitatile de plata pentru produsele comandate de pe site-ul www.oneparchet.ro  sunt specificate in fiecare comanda.

Plata produselor comandate online se poate efectua doar in avans, prin Transfer Bancar sau Card.

Comanda va fi expediata numai dupa intrarea banilor in contul SC Allegoria Society SRL.

Detalii Plata in Avans –  Card Bancar sau Transfer Bancar

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca plata catre  SC Allegoria Society SRL.

Platile prin card bancar se efectuaza prin intermediul serviciului de plata PlatiOnline. Cardurile acceptate sunt: Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro. Sistemul de plata Plati Online este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Valoarea comenzii va fi debitata in lei indiferent de moneda cardului (lei, euro, etc.).

Politici de Anulare si/sau Rambursare a Platilor in Avans – Card Bancar sau Transfer Bancar

Daca clientul renunta la o comanda cu plata efectuata in avans, plata fiind confirmata/autorizata de catre banca, suma platita de catre client va fi rambursata de catre SC Allegoria Society SRL in termen de maxim 3-14 zile lucratoare de la data la care SC Allegoria Society SRL a luat cunostinta (prin notificare in scris) de acest fapt.

Daca produsele comandate si platite in avans (prin transfer bancar sau card) de catre client nu mai sunt pe stoc din motive independente de SC Allegoria Society SRL, in acest caz SC Allegoria Society SRL va informa clientul despre indisponibilitatea produselor si va rambursa suma achitata in avans in termen de 3-14 zile lucratoare de la informarea clientului.

!Rambursarea se face in termen de 3-14 zile lucratoare, in contul din care s-a efectuat plata.

OneParchet poate anula o comanda efectuata de un client in urmatoarele situatii:

– respingerea tranzactiei de catre banca emitenta a cardului clientului

– invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de plati online

SC Allegoria Society SRL isi rezerva dreptul sa solicite plata produselor in avans. Produsele comandate trebuiesc platite integral pentru a se efectua livrarea.

SC Allegoria Society SRL va emite factura fiscala pentru produsele cumparate.

Factura va fi transmisa exclusiv in format electronic, in contul comparatorului, sau va fi transmisa prin posta electronica la adresa de email furnizata de client la efectuarea comenzii.

Cumparatorul este obligat sa furnizeze corect toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.

 

CONDITII DE LIVRARE

Livrarea produselor se face oriunde in Romania, prin intermediul serviciilor proprii de transport, terte sau a firmelor de curierat.

Termenul de livrare poate varia de la 3 zile pentru produsele in stoc, pana la la 6 saptamani pentru produsele realizare la comanda clientului. Termenele de livrare sunt exprimate in zile lucratoare.

SC Allegoria Society SRL isi rezerva dreptul de a confirma comenzile telefonic sau prin email.

Costurile de livrare sunt specificate in pagina fiecarui produs si in site.

Pentru comenzile cu o cantitate de peste 100 mp  livrarea este gratuita oriunde pe teritoriul Romaniei.

Produsele vor fi livrate in ambalaje corespunzatoare, care sa asigure integritatea produsului.      

Livrarea se face la adresa mentionata de client in momentul plasarii comenzii. Data si ora pentru livrare se vor stabili cu exactitate inaintea livrarii.

Clientul va verifica starea coletului iar, daca se va constata ca ambalajul este deteriorat, clientul va semnala acest aspect pe confirmarea de primire.

Receptia produselor de catre client reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Transferul proprietatii asupra produselor se realizeaza dupa efectuarea platii integrale din partea clientului, prin semnarea de primire a documentului de transport: aviz de expediere si proces verbal de receptie a marfii.
SC Allegoria Society SRL poate  intarzia  sau sa anula livrari ale produselor comandate in anumite situatii speciale care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte situatii de forta majora conform prevederilor legale.

SC Allegoria Society SRL nu va fi raspunzatoare pentru livrarile necorespunzatoare, intarziate sau anulate, iar valoarea maxima a a daunelor ce pot fi platite catre client in aceste cazuri de nelivrare corspunzatoare a comenzii, este valoarea sumei incasata de SC Allegoria Society SRL de la clientul repectiv.

 

ANULAREA COMENZII de catre SC Allegoria Society SRL

SC Allegoria Society SRL poate anula o comanda efectuata de un client in urmatoarele situatii:

– respingerea tranzactiei de catre banca emitenta a cardului clientului

– invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de plati online

– date furnizate incomplete sau incorecte de catre client (date de livrare, facturare)

– alte motive obiective ce pot aparea.

Anularea comenzii de care SC Allegoria Society SRL sa poate face chiar fara a notifica in prealabil clientul si nu implica pretinderea de daune interese catre SC Allegoria Society SRL .

 

CONDITII DE RETUR

Dreptul de retragere din contract este acordat doar persoanelor fizice.

Comenzile livrate pot fi returnate in 14 zile de la primirea lor, fara invocarea vreunui motiv.

Conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă, Clientul are dreptul să notifice că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 de zile lucrătoare de la primirea produsului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare). 

Clientul are obligatia sa informeze SC Allegoria Society SRL despre intentia de retragere urmand una din variantele de mai jos:

  • completarea formularului de retrageredisponibil in sectiunea Retur sau trimiterea unui e-mail la adresa sales@oneparchet.ro;
  • orice altă declaratie neechivoca in care clientul îşi exprimă in scris decizia de retragere din contract.

SC Allegoria Society SRL va confirma prin posta electronica primirea solicitarii/formularului de      retragere.

!Se accepta pentru retur doar produsele cu amabalajul intact. Parchetul se livreaza ambalat in pachete.

Daca doriti returnarea, va rugam sa aveti in vedere ca se accepta pentru retur doar pachetele sigilate.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formularul de retur completat online.

Daca produsele livrate au fost insotite de cadouri, premii, vouchere de cumparaturi, taloane de reducere etc., acestea trebuie returnate impreuna cu produsele ce fac obiectul returului.

!Produsele realizate la comanda, conform specificatiilor alese sau indicate de catre client nu pot fi returnate, conform prevederilor legale.

Rambursarea Platilor Efectuate de Client

Contravaloarea produsului returnat va fi restituita în maxim 14 zile lucrătoare, din momentul in care produsele returnate ajung in posesia. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

!Costul de transport pentru returnarea produselor este suportat de catre client.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN din care s-a facut plata. Rambursarile nu se fac sub forma de plati in numerar.

Dreptul de retragere poate fi exercitat de catre consumator doar in cazul contractelor incheiate la distanta – Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid.

 

DISPOZITII FINALE

Acest document este supus legii romane. SC Allegoria Society SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Lansarea unei comenzi pe www.oneparchet.ro  implica acceptarea fara obiectie a Termenilor si Conditiilor din documentul prezent, valoarea acestora fiind cea a unui contract semnat.

Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii de utilizare a site-ului, utilizatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea acestui site.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.oneparchet.ro  si nereglementata de catre acest document se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

Conflicte vor fi solutionate pe cale amiabila.  Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta, conform prevederilor legale aplicabile.

CONTACT SI INFORMATII SUPLIMENTARE

Pentru informatii, sugestii sau reclamatii va rugam sa ne contactati la telefon 0731 144 129 sau email laura@oneparchet.ro.

Pentru reclamatii cu privite la produse, garantii, retururi, va rugam sa trimiteti solicitarile in scris la adresa laura@oneparchet.ro.