RETURNARI

Comenzile livrate pot fi returnate in 14 zile de la primirea lor, fara invocarea vreunui motiv.

Dreptul de retragere din contract este acordat doar persoanelor fizice.

Conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă, Clientul are dreptul să notifice că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 de zile lucrătoare de la primirea produsului.

!Se accepta pentru retur doar produsele cu amabalajul intact. Parchetul se livreaza ambalat in pachete.

Daca doriti returnarea, va rugam sa aveti in vedere ca se accepta pentru retur doar pachetele sigilate.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formularul de retur completat online.

Daca produsele livrate au fost insotite de cadouri, premii, vouchere de cumparaturi, taloane de reducere etc., acestea trebuie returnate impreuna cu produsele ce fac obiectul returului.

!Produsele realizate la comanda, conform specificatiilor alese sau indicate de catre client nu pot fi returnate, conform prevederilor legale.

!Costul de transport pentru returnarea produselor este suportat de catre client.

Rambursarea Platilor Efectuate de Client

Contravaloarea produsului returnat va fi restituita in 3-14 zile lucrătoare, din momentul in care produsele returnate ajung in posesia Allegoria Society SRL.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN din care s-a facut plata. Rambursarile nu se fac sub forma de plati in numerar.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

!Suma restituita nu include cheltuielile de transport.

Procedura de Retur

  1. Completati formularul de retur de mai jos sau trimiteti o notificare la adresa sales@oneparchet.ro
  2. Nu expediati produsele pana nu sunteti contactati. SC Allegoria Society SRL va confirma prin posta electronica primirea solicitarii/formularului de
  3. Restiturea banilor se va face prin transfer bancar in contul IBAN din care s-a facut plata, in 3-14 zile lucratoare din momentul in care bunurile ajung la noi.