Progress Profiles – CERCETARE, EXPERIMENTARE SI INOVARE. Intotdeauna gata sa abordeze provocarile noi cu entuziasm, sa exploreze noi idei de dezvoltare si sa creeze noi sinergii interesante. Progress Profiles se angajeaza sa priveasca dincolo de orizontul cunoscut, cu vizibilitate si perspicacitate. Echipa Progress Profiles este in ton perfect cu piata si este capabila sa anticipeze tendintele in curs de dezvoltare si sa satisfaca nevoile cele mai evoluate. Clientii, nevoile, prioritatile si visele lor sunt unicul punct de concentrare. Drept urmare, s-au bucurat de peste 32 de ani de succes la nivel mondial. De-a lungul generatiilor, Progress Profiles a devenit o intreprindere globala cu o cifra de afaceri in continua crestere.

 

Profile pentru pardoseli

profile pentru pardoseliProfilele Progress de pardoseala ofera solutii eficiente si inovatoare pentru toate tipurile de cerinte in aplicatiile rezidentiale si comerciale. Gama include o mare varietate de produse confectionate din materiale de calitate superioara, toate concepute cu atentie pentru performante si stil inegalabil. Profilele podelei sunt diferite pe latimi si adancimi. Profile de aluminiu, gaurite sau cu suport adeziv pentru taiere, legatura sau imbinare covor, PVC, linoleum, gresie sau pardoseala din lemn. Profile de miscare pentru imbinari tehnice din podele de marmura, terrazzo si paladiana care necesita lustruire dupa asezare. Profile pentru placi ceramice si profile din otel inoxidabil cu latimi diferite pentru acoperirea imbinarilor si a pragurilor. Profilele pot fi lustruite in loc si chiar curbate / modelate pentru a crea modele decorative originale. Ofera solutii infinite pentru finisaje interioare si exterioare si chiar rezista la sarcini grele si trafic frecvent.

 

Profile pentru pardoseli laminate, parchet si mochete

Profile pentru laminat si mochetaAceasta gama larga de produse si sisteme a fost dezvoltata de Progress Profiles pentru a asigura expansiunea necesara in lemn, parchet, parchet plutitor si laminat. Gama consta din profiluri de taiere pentru finisarea si retinerea parchetului si a pardoselilor laminate, profile pentru imbinarea sectiunilor de podea la acelasi nivel, profile compensatoare de grosime variabila pentru imbinarea sectiunilor de pardoseala la diferite niveluri, profile de margine pentru imbinarea podelelor si peretilor, profile de protectie pentru colturi , profile cu rame din aluminiu pentru scari din lemn, parchet si laminat, precum si multe alte solutii functionale si elegante. Profilele din aceasta categorie sunt foarte rezistente la trafic, uzura, UV si produse tipice de curatare a pardoselilor.

 

 

 

Pentru alte informatii despre Profile – Progress Profiles ne puteti contacta.