Blog

Parchet Chevron – atemporal, plin de personalitate, compatibil cu orice stil de design

Parchet Stejar Triplu Stratificat Mainland Chevron

Iubim Parchetul Chevron pentru ca este atemporal, plin de personalitate si compatibil cu orice stil de design.

Daca ar fi sa descriem in cateva cuvinte parchetul model chevron am spune: plin de personalitate, indraznet,“intepator” :).

Parchetul Chevron – parchetul specific in trecut spatiilor regale, cladirilor impunatoare si opulente – traieste in prezent o perioada de glorie, renaste, se reinventeaza si devine modelul de parchet spectaculos, dar versatil, compatibil cu orice stil de design. Cu siguranta l-ai remarcat daca esti in cautarea unui model sau daca ai o pasiune pentru designul de interior.

Detalii Tehnice

Parchetul Chevron este realizat prin taietura in unghi de 45 sau 60 de grade. Montat, parchetul chevron se remarca prin unghiul ascutit, in “V” si efectul optic valurit. Rezultatul este o pardoseala plina de personalitate, cu note nobile, pretioase.

Montajul parchetului chevron este cel mai dificil pentru parchetar. Este nevoie de un specialist in montajul parchetului pentru ca rezultatul sa fie pe masura parchetului.

Parchetul Chevron – Imi place, dar e potrivit pentru mine?

Da! Da! Da! Singura mentiune de analizat ar fi faptul ca parchetul chevron nu este o pardoseala neutra, ci aduce o nota importanta de accent in ambient.

Daca te-ai indragostit de parchetul chevron, trebuie sa ai in vedere ca este o pardoseala plina de personalitate si in spatiul unde va fi montata, va crea intotdeuna o impresie puternica. Toate celelalte elemente de amenajare trebuiesc atent cantarite astfel incat sa obtii un spatiu echilibrat.

Chiar daca parchetul Chevron are un aer pretios, este perfect compatibil cu orice stil de design interior: scandinav, retro, clasic, minimalist. Stilul industrial este si el un cadru perfect pentru parchetul chevron. Contrastele bine echilibrate intr-un spatiu industrial, vor crea un efect uimitor cu o pardosela din lemn chevron.

Asadar, alege Chevron, daca iti place! – este o alegere atemporala si foarte versatila.

Parchetul Chevron pe care il poti cumpara de la One Parchet este parchet triplustratificat, 100% parchet din lemn si perfect compatibil cu incalzirea in pardoseala electrica, sau pe apa. Alege Modelul Chevron preferat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *