Iti oferim solutii complete pentru parchetul cumparat de pe One Parchet.

Serviciile de Montaj sunt realizate cu echipe specializate, capabile sa ofere solutii tehnice ce garanteaza calitatea oricarei lucrari.

GARANTIE Montaj: 5 Ani

Montaj Parchet Barlinek

Pregatirea

Se recomanda ca montajul parchetului sa fie ultima etapa in finalizarea camerelor pentru a preveni eventuale deteriorari mecanice sau chimice.
Temperatura din camera unde se monteaza parchetul trebuie sa fie de minim + 18 grade Celsius.
Parchetul va fi asezat pe o suprafata plana (niciodata lamelele nu vor fi asezate sprijinit de perete).
Aclimatizarea parchetului – rolul acesteia este de a egaliza umiditatea parchetului cu cea existenta in camera unde urmeaza a fi montat. Parchetul trebuie sa stea depozitat in camera unde va fi montat cel putin 4 zile inainte de montajul propriu zis.
! Nu folositi radiatoare sau tunuri cu aer cald la mai putin de 2 m de parchetul depozitat, acesta se va usca mai mult decat este necesar si ulterior va absorbi din nou umiditate.
! Nu depozitati parchetul cu expunere directa in soare. Unele esente se inchid la culoare din cauza razelor solare sau se pateaza.

Suprafata de montare

Suprafata pe care se monteaza parchetul trebuie sa fie perfect dreapta, plana si perfect curatata. Podeaua nu trebuie tratata cu substante care ii dau luciu pentru ca in acest caz aderenta va fi mult redusa.
Daca podeaua se compune din podea de scandura, aceasta trebuie montata cu minim 2 saptamani inainte de a monta parchetul si slefuita pentru planeitate. Suprafata de montaj trebuie sa fie rigida si rezistenta.
Daca alegeti varianta de lipire, suprafata pe care il montati trebuie sa fie foarte curata si degresata pentru ca lamelele sa se lipeasca perfect.

Variante de montaj

  • Montaj flotant – sistem click
  • Lipire cu adezivi speciali pentru parchet

Finisaj

Parchetul stratificat este finisat – nu necesita nici o operatie de finisaj.