Despre  OneParchet.ro

 

Iubim lemnul. Promovam folosirea pardoselilor din lemn natural in spatiile interioare!

OneParchet.ro a aparut din dorinta de a impartasi cu voi pasiunea noastra pentru lemn! Iubim lemnul pentru ca este natural, este cald, si mai mult decat atat, este viu. Are o prezenta unica in orice spatiu: se transforma sub influenta factorilor externi, lucreaza incontinuu.

Prin OneParchet.ro vrem sa te convingem sa alegi lemnul natural in casa ta in caz ca ai pe lista pardoselilor si alte materiale naturale sau nu.

Tipuri de parchet disponibile pe OneParchet.ro: parchet stratificat, parchet pentru incalzire in pardoseala. Toata colectia este compusa din parchet stratificat, parchet perfect si pentru incalzirea in pardoseala.

Parchetul pe care il gasesti pe OneParchet.ro este foarte avantajos ca pret, raportat la beneficiile unei pardoseli din lemn si la calitatea oferita de producatorul Barlinek.

Vei gasi parchet din lemn foarte accesibil ca pret, tocmai ca tu sa poti regandi amenajarea in caz ca ai in vedere un laminat, sau un buget mai mic destinat pardoselilor.

De ce sa alegi plastic=laminat, cand poti avea in casa lemn natural?!?

Dupa o experienta de 11 ani in domeniul pardoselilor din lemn, am ales sa cream OneParchet.ro pentru a promova si a facilita alegerea parchetului din lemn natural ca pardoseala.

Oneparchet

iubim parchetul din lemn

11 Ani Experienta in pardoseli din lemn 

Iti recomandam parchetul din experienta! Poti avea incredere in recomandarile OneParchet.ro

Raport Excelent Calitate/ Pret

Parchet 100% lemn, fabricat in Europa/Polonia. Calitatea parchetului este garantata de producator prin 25 de ani Garantie, si de experianta noastra prin utilizarea parchetului Barlinek in nenumarate proiecte in cei 11 ani de activitate.

Cumperi Parchet si Impaduresti Teritorii

Cumparand orice model de parchet de pe Oneparchet.ro particip la programul “Padurea Clientilor”.

Cumparaturi  Facile si Sigure

Cu OneParchet procesul de la alegerea parchetului pana la destinatia sa finala devine foarte simplu si rapid. Alegi un parchet de calitate recunoscuta in Romania, la un pret foarte avantajos, si poti opta pentru montajul de calitate.

Calitatea Garantata

Produsele si serviciile de montaj beneficieaza de garantii specifice.

Proiecte Complete

Iti oferim solutii complete, proiecte complete: parchet+accesorii+montaj profesional de calitate.

De ce sa alegi lemnul ca pardoseala?

Pentru ca lemnul este NATURAL

Lemnul poarta in el spiritul naturii.

Pentru ca lemnul este CALD

Incalzeste orice spatiu la nivel vizual si tactil. Pasind pe o pardoseala din lemn natural nu vei simti rece!

Pentru ca lemnul este TIMELESS

Lemnul va fi oricand un element prezent in tendintele de design interior. Lemnul nu se demodeaza niciodata! Este timeless si pentru ca isi continua ciclul vietii in continuare acolo unde este amplasat. Sub alta forma decat sursa, dar el traieste si se transforma fiind un material “viu”.

Pentru ca lemnul este o resursa REGENERABILA

Lemnul recoltat constient este o resursa regenerabila. Parchetul pe care ti-l propunem pe OneParchet.ro, parchetul Barlinek, face parte dintr-un program de protectie a mediului,  prin care orice copac sursa, se reinnoieste prin plantarea altui copac!  Afla mai multe detalii despre programul special “Padurea Clientilor”.

DE CE SA NE ALEGI?

 

  • Calitate la Pret Excelent
  • Cumpari Online Simplu si Sigur
  • 25 Ani Garantie
  • Expertiza Completa
  • Solutii pentru Orice Buget si Design
  • Atitudine Profesionista